Idee & regie - Luca Stappers

Tekst - Daphne de Bruin

Muziek - Jan Pieter Koch

Dramaturgie - Laura Minderhoud

Kostuums - Dieuweke van Reij

Decor - Luca Stappers

Spel / Zang - Élenie Wagner, Albert Klein Kranenburg, Arjen Dijkstra

Band - Rombout Stoffers, Peter Sambros, Sebastiaan Flier, Marieke Snijders

HET MONSTERVERBOND

T.t. Neveritaweg 19 A7

1033 WB Amsterdam

+31 6 5204 6103

info@monsterverbond.nl www.monsterverbond.nl
  • kostuums decor Dieuweke van Reij Lampedusa

Dieuweke van Reij

Kostuum- en Decorontwerper

Sinds haar afstuderen is Dieuweke werkzaam als decor en kostuum ontwerper. Zij ontwerpt voor opera, muziektheater, jeugdtheater, cabaret en dans. Sinds 2006 werkt zij regelmatig voor Orkater en deed daar de vormgeving voor o.a. “Hans en Grietje” (waarvoor zij de musicalaward verkreeg), “Alice in wonderland”, via Berlin, de Sadists en “Masote’s Dream” (Zuid-Afrika). Zij hoort bij het vaste team van de Fantasten en werkt regelmatig met Titus Tiel Groenesteege voor diverse makers als “de Ploeg”, “WENDE” en cabaret duo Schudden.

Met choreografe Annabelle Lopez Ochoa reisde zij naar Augsburg, Zwitserland, Cuba, het Joffrey ballet Chigaco, en het National Ballet Londen.om daar de vormgeving te doen voor de nieuwe balletten van Ochoa. Dieuweke werkt samen met opera regisseur Floris Visser. Zij deed o.a. vormgeving voor “Il signor Bruscino” DNOA, “Carmen” TU Delft, “la Boheme” theater Osnabrueck en ontwierp de kostuums voor “Cosi fan tutte” en voor het Bolshoi theater in Moskou. Voor “Orphee et Eurydice” voor de reisopera en “Jenufa” voor theater Hannover tekende voor decor en kostuum. Momenteel werkt zij aan verscheidene opera’s (Fort Europe, La Traviata met F. Visser).

Naast haar opera werk met Floris Visser deed zij de vormgeving voor “die Zauberflote” regie Porgy Franssen, “Hansel und Gretel” regie Pepijn Cladder, “Nozze di Figaro” regie Alexander Olliver en de kostuums voor “Carmen” regie Geert Lageveen en Leopold Witte bij Opera Zuid.

Contact?
Dieuweke van Reij - Lampedusa de Voorstelling