Idee & regie - Luca Stappers

Tekst - Daphne de Bruin

Muziek - Jan Pieter Koch

Dramaturgie - Laura Minderhoud

Kostuums - Dieuweke van Reij

Decor - Luca Stappers

Spel / Zang - Élenie Wagner, Albert Klein Kranenburg, Arjen Dijkstra

Band - Rombout Stoffers, Peter Sambros, Sebastiaan Flier, Marieke Snijders

HET MONSTERVERBOND

T.t. Neveritaweg 19 A7

1033 WB Amsterdam

+31 6 5204 6103

info@monsterverbond.nl www.monsterverbond.nl

Arjen Dijkstra

Speler & Maker

Arjen Dijkstra is zanger, acteur en theatermaker. Zo ook bij Lampedusa. Hij studeerde muziek aan het conservatorium van Hilversum en spel bij Helmert Woudenberg, die hem de acteermethode van de 4 elementen bijbracht. Sindsdien werkt hij voornamelijk als speler in communicatietrainingen voor scholen (4-elementen en meer), in diverse kindertheatergroepen waaronder Hollandse Kade (met Marjolein Macrander en Job Cornelissen) en Houtjetouwtje. Hij speelde Peer Gynt in het gelijknamige stuk van Ipsen, door Het Roesttheater, heeft een eigen groep Roestvrij en werkt samen met Marc Heijboer en Paulien Willems aan de Bike Brothers.

Sinds meer dan tien jaar verbonden aan het Monsterverbond ontwikkelde Arjen zich van muzikant tot componist, tot speler en maker. Nu werkt hij samen met Casper en Luca in Houtjetouwtje, een kersverse kindertheatergroep, die de voorstellingen van Vos en Haas brengt in hun pop-up decor (of: mobiele bibliotheek). Arjen componeerde en produceerde ook de liedjes en muziek voor Vos en Haas.

Als docent / begeleider werkte Arjen Dijkstra voor theatergroep GAJES voor ‘Deventer op stelten’, met jongeren. Hij is freelance coach muziek & tekst voor Teams in Tune van Branko Perunicic, Freelance co-trainer (en acteur) in communicatieworkshops en was ruim acht jaar mentor en docent compositie & tekst aan de Amsterdamse Theater Academie.

site: arjendijkstra.com

Contact?
Arjen Dijkstra - Lampedusa de Voorstelling